Henrik Jacobsen Gjelsvik og Stein Olav Øen

HenrikGjelsvik

Mitt navn er Henrik Jacobsen Gjelsvik, jeg er 25 år gammel og kommer fra Asker. Jeg er utdannet byggingeniør og studerer nå en master i Ledelse av teknologi ved Handelshøyskolen i Trondheim. Det tredje semesteret på masteren tok jeg ved ESC –Rennes School of Business, i Frankrike.

øen (3)

Mitt navn er Stein Olav Øen, er 24 år og oppvokst i friluftslivskommunen Lier. Jeg tok en bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling og holder nå på med en mastergrad i Ledelse av Teknologi i Trondheim. Deler av mastergraden min tok jeg i Frankrike, ved ESC Rennes School of Business.

Våren 2016 skriver Henrik Jacobsen Gjelsvik og jeg vår masteroppgave med hovedfokus på lederteam i utvikling. Oppgaven skrives i samarbeid med det pågående prosjektet Operativ Ledelse ved NTNU, hvor empiriske data innhentes fra en teknologibedrift i Sverige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s