Ida Nordahl og Helga Solem skal skrive om hvordan organisasjoner kan lære av feilslåtte prosjekter.

Bilde - Ida Nordahl

Mitt navn er Ida Nordahl, jeg kommer fra Stamsund i Lofoten og er 23 år. Jeg studerer Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU. min hovedprofil er Strategi og internasjonal forretningsutvikling, med teknisk profil innenfor varme- og prosessteknikk.

Bilde - Helga Solem

Mitt navn er Helga Solem, jeg er 23 år og kommer fra Ørland. Jeg studerer Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU, med hoveprofil innen Strategi og internasjonal forretningsutvikling og teknisk profil innen varme- og prosessteknikk. Jeg har tidligere hatt et utvekslingsår ved University of Cape Town.

Vi skal høsten 2014 og våren 2015 skrive prosjekt- og masteroppgave om  hvordan organisasjoner kan lære av feilslåtte prosjekter.


Legg inn en kommentar