Christoffer Anderson, Håvard Heggem og Dag Otto Grønnæss skal se på effekten av teamtrening

Vi ønsker å se på effekten av teamtrening.

– Det brukes i dag milliarder på trening og utvikling av personell, men resultateffektene oppleves som uklare. I vår prosjekt- og masteroppgave ønsker vi å avdekke hvilke faktorer og karakteristikker som avgjør hvorvidt teamtrening kan være resultatfremmende.

Christoffer Anderson

Christoffer Anderson:

Jeg heter Christoffer Anderson og studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Hovedprofilen min ved NTNU er Strategi og internasjonal forretningsutvikling, med teknisk fordypning innenfor varme- og masseprosesser.

Håvard Heggem

Håvard Heggem:

Jeg heter Håvard Heggem og studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Hovedprofilen min ved NTNU er Strategi og internasjonal forretningsutvikling, med teknisk fordypning innenfor varme- og masseprosesser.

Dag Otto Grønnæss

Dag Otto Grønnæss

Jeg heter Dag Otto Grønnæss og studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Hovedprofilen min ved NTNU er Strategi og internasjonal forretningsutvikling, med teknisk fordypning  innenfor Produksjon- og Kvalitetsteknikk (IPK).


Legg inn en kommentar